Antena 3 CNN Show Showbiz Ioan Gyuri Pascu divorţează de soţia sa după 17 ani de căsnicie (VIDEO)

Ioan Gyuri Pascu divorţează de soţia sa după 17 ani de căsnicie (VIDEO)

Ioan Gyuri Pascu divorţează de soţia sa după 17 ani de căsnicie (VIDEO)
14 Ian 2010   •   22:53

Se iubesc, însă au hotărât să divorţeze. Asta a mărturisit Ioan Gyuri Pascu la Acces Direct. Despărţirea vine după 17 ani de căsnicie şi motivul este se pare, nevoia de schimbare. Cei doi s-au despărţit amiabil şi au hotărât şi cu cine va locui fetiţa lor de acum înainte.

"Dacă sunt doi oameni care au suficientă maturitate, înţelegere şi chiar iubire... Vorba lui Sting: if you love somebody set him free... Ne-am gândit de multe ori în ultimii ani, ne-am gândit şi la copil şi la un moment dat s-a copt mărul", a declarat Ioan Gyuri Pascu. Cea care a făcut primul pas a fost Daniela Pascu. Soţia actorului a depus cererea de divorţ în urmă cu două zile.
"M-am mutat cu chirie într-un apartament", spune Gyuri Pascu.

Cei doi se gândesc la despărţire încă din luna iunie. Motivul divorţului nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul "nepotrivire de caracter".

"Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momnetele de criză". În plus, actorul a mărturisit că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor. Deja i-au spus totul şi Iarina, fiica lor în vârstă de 13 ani. "Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi", spune Ioan Gyuri Pascu

Au hotărât că cel mai bine pentru fata lor ar fi să rămână cu mama ei. Iarina nu este supărată, deoarce ştie că tatăl ei poate să o viziteze ori de câte ori va dori. "A spus clar dacă relaţia voastră e una de camaraderie dacă tata poate să vină oricând să mă viziteze, să ne uităm împreună la meci, să ne uităm la film, care e problema?". Primul termen în procesul de divorţ va avea loc pe 10 martie. Atunci, soţii Pscu vor decide cum îşi vor împărţi bunurile adunate în timpul căsniciei.


Observator

×
Subiecte în articol: Ioan Gyuri Pascu divort casnicie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close