Antena 3 CNN Show Showbiz Iuliana Beregoi, despre cum a ajuns să le cânte despre oi rușilor. Cine a avut ideea

Iuliana Beregoi, despre cum a ajuns să le cânte despre oi rușilor. Cine a avut ideea

Iuliana Beregoi, despre cum a ajuns să le cânte despre oi rușilor. Cine a avut ideea
30 Apr 2017   •   10:48

Iuliana Beregoi a povestit cum de a ales o melodie în limba română, dezvăluind că pentru finală, în mod normal, ar fi trebuit să pregătească două piese, una în limba rusă şi una în limba engleză, însă antrenoarea sa a fost emoţionată de felul în care a interpretat piesa „Lupii“, aşa că a decis să mizeze pe această melodie, scrie Adevărul.

„Mentorul meu, Niusha, m-a întrebat ce piese cunosc în limba română şi dacă ştiu «Melancolie». Mi s-a părut că e prea uşoară pentru concurs, aşa că am venit cu mai multe propuneri, iar în ultimul moment i-am cântat «Lupii» şi i-a plăcut foarte mult, mi-a spus că emoţia transmisă reuşeşte să îi atingă sufletul şi că simte mesajul piesei chiar dacă nu înţelege versurile“, a povestit Iuliana.

Limba română a răsunat, vineri seara, în timpul unui show-ul de talente din Rusia destinat copiilor. Iuliana Beregoi, o fetiță talentată de 12 ani din Orhei a cântat o melodie cu versuri despre oi, în mod ironic, la o zi după ce un vas încarcat cu oi plecat din România a provocat scufundarea unei nave de război rusești.

Iuliana, care a participat în urmă cu doi ani și la show-ul Next Star moderat de Dan Negru, a interpretat cântecul ''Lupii'', al cântăreței românce Adda.

 

 

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close