Antena 3 CNN Show Showbiz Jay-Z a rupt tăcerea. Motivul pentru care a înșelat-o pe Beyonce

Jay-Z a rupt tăcerea. Motivul pentru care a înșelat-o pe Beyonce

Jay-Z a rupt tăcerea. Motivul pentru care a înșelat-o pe Beyonce
Sursa foto: Foto: captura YouTube
30 Noi 2017   •   10:08

Jay Z a recunoscut că a înşelat-o pe Beyonce. Dezvăluirile după ce, timp de mai mulţi ani, au existat zvonuri în acest sens. Cei doi artişti au mai dat indicii cu privire la problemele lor în piesele pe care le-au lansat. Însă aceasta este pentru prima dată când unul dintre ei confirmă public infidelităţile. 

În cadrul unui interviu, Jay Z a vorbit şi despre faptul că, alături de Beyonce, a făcut terapie de cuplu. Totul, pentru a reuşi să îşi salveze căsnicia, informează click.ro.

„Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine. Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole”, spune Jay-Z.

În ciuda faptului că cei doi se îndepărtaseră destul de mult, tocmai muzica a fost cea care i-a adus din nou împreună, a mai explicat rapperul.

Jay Z şi Beyonce sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din industria muzicală. Cei doi au împreună trei copii, pe Blue Ivy şi gemeni Rummi şi Sir. 

×
Subiecte în articol: Jay-Z Beyonce motive inselat probleme cuplu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close