Antena 3 CNN Show Showbiz Jerry Seinfeld şi Kanye West, la prima ediţie The Jay Leno Show (VIDEO)

Jerry Seinfeld şi Kanye West, la prima ediţie The Jay Leno Show (VIDEO)

Jerry Seinfeld şi Kanye West, la prima ediţie The Jay Leno Show (VIDEO)
15 Sep 2009   •   15:18

Noua emisiune a lui Jay Lenno a debutat luni seară, la NBC. The Jay Leno Show l-a avut ca invitat pe cunoscutul actor Jerry Seinfeld, dar şi pe Oprah Winfrey, prin intermediul unei conexiuni video. Întrebat de Oprah, când este difuzată această emisiune, Seinfeld a răspuns, cu umoru-i caracteristic, că nu ştie. De fapt, NBC a ?aşezat? noul show a lui Leno, de la ora 22:00, adică cu o oră de înainte de fosta sa emisiune: The Tonight Show.

Probabil surpriza emisiunii a venit din partea lui Kanye West. Acesta a dat vina pe durerea pricinuită de moartea mamei sale, de acum doi ani, pentru "comportamentul nepoliticos" de la MTV Video Music Awards. Duminică, el a întrerupt discursul interpretei Taylor Swift, după ce aceasta a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe.

Criticii consideră că noua emisiune a lui Jay Leno este ?aceeaşi Marie, cu o altă pălărie?. Singura schimbare este cea reprezentată de lipsa biroului. În rest, totul se desfăşoară aproximativ la fel. În plus, potrivit unor surse, Leno, în vârstă de 59 de ani, şi invitaţii săi, se vor întrece cu maşini electrice, în afara studioului. Această "competiţie" este programată a avea loc de două-trei ori pe săptămână. Jay Leno a fost înlocuit de Conan O'Brien, de la cârma emisiunii The Tonight Show, în luna iunie.

Jerry Seinfeld la "The Jay Leno Show"


Kanye West îşi cere scuze la The Jay Leno Show


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kanye West Oprah Winfrey
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close