Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp îl va ajuta pe Nicholas Cage să scape de datoriile către Fiscul american

Johnny Depp îl va ajuta pe Nicholas Cage să scape de datoriile către Fiscul american

Johnny Depp îl va ajuta pe Nicholas Cage să scape de datoriile către Fiscul american
16 Noi 2009   •   12:02

Johnny Depp a decis să-l salveze pe Nicholas Cage din impasul financiar în care se află, şi îi va plăti datoriile la Fisc de aproximativ 6 milioane de dolari. Potrivit femalefirst.co.uk, Depp nu a uitat gestul făcut în trecut de Cage, datorită căruia cariera sa de la Hollywood a luat avânt.

Johnny Depp, care câştigă aproximativ 68,8 milioane de dolari anual, se va revanşa în acest fel faţă de Nicholas Cage care l-a prezentat în 1984 unui agent ce l-a distribuit în primul său rol important, din pelicula ?A Nightmare on Elm Street?.

?Johhny l-a sunat pe Nic şi i-a spus să nu se îngrijoreze pentru că-l va ajuta să pună lucrurile în ordine. Johhny susţine că îi datorează cariera lui Cage şi că acum doreşte să-l răsplătească ? dacă Nic este de acord. Johhny nu a uitat niciodată ce a făcut Nic pentru el?, a declarat o sursă apropiată celor doi, pentru cotidianul britanic Daily Express.

În ultima perioadă Cage s-a ocupat cu vânzarea proprietăţilor sale imobiliare pentru a-şi echilibra situaţia financiară. Recent, el şi-a vândut domeniul din Los Angeles şi un castel din Germania, în timp ce proprietăţile de mai multe milioane de dolari din New Orleans, Loiusiana, au fost comercializate joia trecută.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Johnny Depp datorii fisc
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close