Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp locuieşte împreună cu familia pe un iaht de lux

Johnny Depp locuieşte împreună cu familia pe un iaht de lux

Johnny Depp locuieşte împreună cu familia pe un iaht de lux
Sursa foto: Johnny Depp
13 Apr 2009   •   18:01

Actorul american Johnny Depp a fost nevoit să se mute împreună cu familia pe un iaht de lux.Motivul: filmările pentru următorul său proiect cinematografic, "The Rum Diary", care au debutat în Porto Rico.

O sursă a publicaţiei femalefirst.co.uk susţine că starul seriei "Piraţii din Caraibe" a cumpărat un iaht clasic cu motor, cu o lungime de 47 de metri, pe care l-a numit "Vajoliroja". Pentru a compune numele, starul a folosit primele două litere din numele partenerei lui de viaţă, Vanessa Paradis, al lui şi ale celor doi copii ai lor, Lily-Rose şi Jack.

În 2008, celebrul actor american şi Vanessa Paradis au fost văzuţi la bordul acestui vas în Marea Mediterană.
În prezent, iahtul lui Johnny Depp este ancorat în largul coastelor statului Porto Rico. Acolo au început filmările pentru lungmetrajul "The Rum Diary".

Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, însă nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi a primit Globul de Aur pentru rolul frizerului sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Johnny Depp
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close