Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari - VIDEO

Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari - VIDEO

Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari - VIDEO
Sursa foto: Foto: EnjoyFrance.com
30 Ian 2011   •   14:28

Johnny Depp a plătit 10 milioane de dolari pe un palat din Veneţia, actorul american declarând că s-a îndrăgostit de celebrul oraş italian, în timpul filmărilor pentru thrillerul "The Tourist", informează dailymail.co.uk.
   
Depp, în vârstă de 47 de ani, a petrecut câteva luni la Veneţia, anul trecut, filmând pentru filmul de acţiune "The Tourist", în care a avut-o ca parteneră pe actriţa americană Angelina Jolie.
   
Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, actorul american s-ar fi îndrăgostit de "Oraşul podurilor" şi a câştigat licitaţia pentru Palazzo Dona Sangiantoffetti, un palat din secolul al XVII-lea.
   
Conform cotidianului local La Nuova Venezia, starul american l-ar fi "învins" în cadrul respectivei licitaţii pe un prinţ arab şi a plătit 10 milioane de euro pentru acel palat.

 

   
Palazzo Dona Sangiantoffetti era una dintre puţinele clădiri disponibile de pe Grand Canal, fiind amplasată în cartierul Santa Croce, în apropiere de Biserica Santa Maria Mater Domini.
   
Palatul cumpărat de Johnny Depp, deşi necesită câteva mici reparaţii, are tavanele decorate cu picturi renascentiste, coloane ornate şi o platformă pe acoperiş.
   
Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.
   
Thrillerul "The Tourist", filmat la Veneţia şi Paris, sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck - autorul peliculei "Vieţile altora", premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.


×
Subiecte în articol: actor Johnny Depp Palat Venetia licitatie
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close