Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp, un actor generos: A lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari

Johnny Depp, un actor generos: A lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari

Johnny Depp, un actor generos: A lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari
Sursa foto: Johnny Depp
24 Iun 2009   •   19:48

Generozitatea actorului american Johnny Depp a depăşit orice aşteptări. Acesta a sărbătorit, de curând, lansarea celui mai recent film al său, "Inamicii Publici", într-un restaurant. Pe lângă factura deloc neglijabilă, acesta a lăsat şi un bacşiş de 4.000 de euro, arată www.femalefirst.co.uk.

La petrecerea organizată de actor au participat şi colegii săi de platou, actriţa Marion Cottilard şi regizorul Michael Mann.

Potrivit chelnerului care l-a servit pe actor, Depp a organizat o petrecere pentru 15 persoane. ?Depp este cel mai generos star pe care l-am servit vreodată. El este o legendă adevărată, iar felul în care el îi respectă pe ceilalţi este fenomenal. Iubeşte oraşul Chicago, iar Chicago îl iubeşte pe el. Depp este un tip de treabă şi generos", a spus, entuziasmat angajatul restaurantului.

Johnny Depp şi invitaţii săi au petrecut până la ora 2.30 a.m. Nota s-a ridicat la suma de 4.400 de dolari, fără bacşiş.
Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, însă nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi a primit Globul de Aur pentru rolul frizerului sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Johnny Depp bacsis restaurant petrecere
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close