Antena 3 CNN Show Showbiz Kate Moss se sărută pasional cu Lea T, un model transsexual, pe coperta revistei Love

Kate Moss se sărută pasional cu Lea T, un model transsexual, pe coperta revistei Love

Kate Moss se sărută pasional cu Lea T, un model transsexual, pe coperta revistei Love
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
18 Ian 2011   •   18:26

Modelul britanic Kate Moss a pozat pentru revista Love sărutându-se pasional cu Lea T, un model transsexual brazilian, relatează dailymail.co.uk.

Cu un machiaj minimalist, o tunsoare falsă masculină, Kate Moss este foarte greu de recunoscut în ipostaza provocatoare cu modelul Lea T. Kate joacă rolul bărbatului în fotografii, iar Lea T, pe cel al femeii.

Cele două au fost fotografiate pentru controversata ediţie “androgyny chic”, iar mai jos, pe copertă, se poate citi “this is hardcore”.



Aspectul lui Kate este o reminiscenţă a unei campanii Calvin Klein din anii '90, pentru parfumul CK One, mulţumit căreia Kate şi-a lansat cariera ca “anti supermodel”.

Dar aceasta nu este prima oară când Kate Moss a sărutat o femeie în cariera sa. Modelul de 37 de ani a făcut acelaşi lucru în 2006, cu Jemima Khan. S-a sărutat timp de un minut cu Jemima pentru a strânge bani în scop caritabil.

De cealaltă parte, modelul transexual Lea T este considerată noua senzaţie în modă. Kate Grand, editorul revistei Love, o descrie pe Lea ca cea mai bună prietenă a sa. Lea T foloseşte în prezent o terapie cu hormoni pentru a îşi schimba sexul.

×
Subiecte în articol: Kate Moss sarut
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close