Antena 3 CNN Show Showbiz L-a făcut praf! Vezi ce reacţie a avut Kate Moss când Enrique Iglesias i-a dedicat piesa "Hero"

L-a făcut praf! Vezi ce reacţie a avut Kate Moss când Enrique Iglesias i-a dedicat piesa "Hero"

L-a făcut praf! Vezi ce reacţie a avut Kate Moss când Enrique Iglesias i-a dedicat piesa "Hero"
Sursa foto: Foto: free-extras.com
26 Mar 2012   •   08:53

Kate Moss l-a ridiculizat pe Enrique Iglesias, agresându-l verbal şi aruncând bucăţi de pâine în direcţia artistului, după ce acesta i-a dedicat una dintre piesele sale la o petrecere organizată în Mexic, scrie femalefirst.co.uk.

Cântăreţul spaniol a fost invitat să susţină un recital la o petrecere organizată în Mexic, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a omului de afaceri britanic Philip Green.

În timp ce interpreta cântecul "Hero", Enrique Iglesias a decis că a sosit momentul să îşi arate afecţiunea pe care o are pentru super modelul britanic Kate Moss, invitată la rândul ei la acel eveniment.

"Stai dracului departe de mine!", i-a spus modelul britanic lui Enrique Iglesias, care are o relaţie de mulţi ani cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova.

"Kate Moss. Am fost foarte îndrăgostit de tine când eram copil. Fii amabilă. Aveam un poster cu tine în camera mea", i-a răspuns cântăreţul.

Kate Moss, care s-a căsătorit în 2011 cu rockerul Jamie Hince, nu a fost deloc impresionată şi a început să arunce în direcţia artistului spaniol cu apă, bucăţi de pâine şi şerveţele, spre amuzamentul celor prezenţi la masa modelului britanic.

Potrivit unei persoane prezente la eveniment, "Lui Kate Moss i s-a părut că era o situaţie teribil de amuzantă, pentru că el nu s-a aşteptat ca ea să reacţioneze în acel fel. A aruncat mai întâi cu apă spre el, iar apoi bucăţi de pâine şi şerveţele. Era amuzant şi toată lumea râdea. Nu îi venea să creadă cât de naiv era el".

Din fericire, Enrique Iglesias a văzut şi el partea amuzantă a situaţiei şi a început să râdă la rândul său, alături de ceilalţi invitaţi la petrecere.

Printre celelalte vedete invitate la petrecerea organizată în onoarea omului de afaceri Philip Green s-au mai aflat top modelul britanic Naomi Campbell şi actriţele americane Gwyneth Paltrow şi Kate Hudson.

×
Subiecte în articol: Kate Moss
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close