Antena 3 CNN Show Showbiz La cea de-a noua căsătorie, Elizabeth Taylor va purta un turban de 3 milioane de dolari

La cea de-a noua căsătorie, Elizabeth Taylor va purta un turban de 3 milioane de dolari

La cea de-a noua căsătorie, Elizabeth Taylor va purta un turban de 3 milioane de dolari
Sursa foto: Foto: itsrainingdiamonds.com
02 Aug 2010   •   16:40

Elizabeth Taylor urmează să se mărite pentru a noua oară. Actriţa americană în vârstă de 78 de ani îşi va oficializa relaţia pe care o are de trei ani cu impresarul Jason Winters, în vârstă de 49 de ani. Artista va purta în cadrul ceremoniei un turban cu diamante în valoare de 3 milioane de dolari, informează femalefirst.co.uk.

Excentricul obiect va fi creat de designerul Keith Holman. Turbanul va avea ca piesă centrală un diamant de 30 de carate, în valoare de trei milioane de dolari, alte două diamante galbene de 40 de carate şi o diademă din platină. Potrivit designerului, pentru confecţionarea acestui turban unicat este nevoie de eforturile a 12 artişti.

Căsătoria va fi celebrată la finalul acestui an. Ceremonia, la care vor participa 200 de persoane, se va desfăşura într-un loc secret. Pentru a păstra secretul, actriţa nu a dorit să tipărească invitaţii, acestea fiind realizate prin telefon.

Elizabeth Taylor este una dintre cele mai celebre actriţe din lume, fiind deţinătoarea a două premii Oscar. Artista este cunoscută şi pentru viaţa sa sentimentală, după ce a fost căsătorită de nu mai puţin de opt ori.În prezent, Elizabeth Taylor îşi petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile. În ultimii 25 de ani, ea a fost internată de mai mult de o sută de ori în spital. În 1997, actriţa a suferit un atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier.

Antena3.ro

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: diamante casatorie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close