Antena 3 CNN Show Showbiz La concertul AC/DC vor fi peste 60.000 de spectatori

La concertul AC/DC vor fi peste 60.000 de spectatori

La concertul AC/DC vor fi peste 60.000 de spectatori
Sursa foto: acdc
16 Mai 2010   •   09:56

Cel mai aşteptat eveniment muzical al anului, în Capitală, are loc astăzi, începând cu ora 18. Cel puţin 60.000 de oameni sunt aşteptaţi la concertul AC/DC din Piaţa Constituţiei. Legendara trupă care a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume promite un show fascinant în cadrul turneului care promovează ultimul ei album.

Cu fiecare oră care trece ne apropiem tot mai mult de concertul anului în România! În Piaţa Constituţiei, cea mai mare scenă din lume folosită în acest moment este deja montată. Zeci de camioane au adus sâmbătă în Bucureşti ultimele echipamente, iar muncitorii s-au agitat toată ziua.

Cei de la AC/DC s-au oprit mai întâi la Sofia! Rockerii de la AC/DC aduc în Bucureşti un adevărat puhoi de spectatori!

Show-ul show-ul AC/DC din Piaţa Constituţiei va fi deschis de Iris, care a promis un spectacol de zile mari. Black Ice Tour este considerat cel mai de succes concert al anului!

Reguli de acces la concert

Înainte de a pleca de acasă, asiguraţi-vă că aveţi în buzunar biletul şi actul de identitate, dar verificaţi ca nu cumva să luaţi umbrele, sticle cu apă, aparate foto sau alte obiecte care sunt interzise. Jandarmeria a luat măsuri speciale de securitate şi a anunţat că va face controale serioase. Traficul în zona Pieţei Constituţiei este închis, iar accesul în tribune se face până la 21.30.

Fanii AC/DC sunt rugaţi să vină la concert cât mai devreme pentru a evita aglomeraţia,. Intrarea se face începând cu ora 15:30, e permisă doar până la ora 21.30 şi se va face în funcţie de tipul de bilet.

Cei care au cumpărat tichete la categoria Golden Circle vor folosi intrarea dinspre Piaţa Unirii. Pentru Normal Circle, VIP şi Tribună, accesul se face prin Splaiul Independenţei şi Calea 13 Septembrie.

Nu uitaţi biletul şi nici actul de identitate înainte să plecaţi la concert. Dacă plouă, folosiţi pelerinele. Umbrele sunt interzise. Nu e voie nici cu aparate foto profesionale, mâncare, băutura, sticle sau bidoane de plastic, scaune, medicamente sau spray-uri.

OBIECTE INTERZISE

- umbrele
- aparate foto profesionale
- aparate de înregistrat audio şi video
- sticle şi bidoane
- scaune
- spray-uri

Mare atenţie! Traficul a fost închis în zonă. Nu se circulă pe bulevardul Unirii până la intersecţia cu Regina Elisabeta şi nici pe bulevardul Libertăţii.

TRAFIC ÎNCHIS

- Bulevardul Unirii, între intersecţia cu B-dul Regina Maria şi B-dul Libertăţii;
- Bulevardul Libertăţii, între B-dul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie

Cel mai bine ar fi să folosiţi metroul. Mijloacele RATB vor avea trasee modificate

TRASEE MODIFICATE

- linia 385:
Şos. Pandurilor - Str. Dr. Rainer - Bd. Eroilor - Splaiul Independenţei - Pod Izvor, apoi traseul actual.
- linia 636:
Str. Dr. Rainer - Bd. Eroilor - Splaiul Independenţei (malul drept), cu întoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independenţei (malul stâng), Bd. Eroilor - Str. Dr. Bagdasar - Şos. Pandurilor.

Restricţiile de circulaţie se vor menţine şi mâine, când organizatorii vor lucra la demontarea scenei.

Antena 3

×
Subiecte în articol: AC/DC concert trupa show
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close