Antena 3 CNN Show Showbiz La nunta Robertei Anastase toată lumea s-a uitat la... Elena Udrea. Detaliul care le-a tăiat respiraţia bărbaţilor

La nunta Robertei Anastase toată lumea s-a uitat la... Elena Udrea. Detaliul care le-a tăiat respiraţia bărbaţilor

La nunta Robertei Anastase toată lumea s-a uitat la... Elena Udrea. Detaliul care le-a tăiat respiraţia bărbaţilor
Sursa foto: Foto: max-media.ro
de O.P.    |    01 Iul 2013   •   06:00

Roberta Anastase s-a căsătorit. A asteptat marele moment 37 de ani. Şi ca să fie sigură că iubitul ei e bărbatul potrivit, a stat lângă el 15 ani. Cei doi s-au căsătorit religios şi au petrecut toată noaptea împreună cu cei 400 de invitaţi la Palatul Ştirbei din Capitală. A fost o nuntă preţioasă, cu mâncăruri franţuzeşti şi băuturi fine, dar şi cu invitaţi de seamă.

Elena Udrea a fost una dintre cele mai sexy prezenţe de la petrecere după ce a apărut într-o rochie roşie, foarte decoltată.



Şi mireasa a purtat ea o rochie extrem de pretenţioasă, din pene de struţ şi dantelă franţuzească.

După ce s-au cununat religioas la Capela Palatului Ştirbei, proaspeţii căsătoriţi au deschis petrecerea de nuntă cu valsul miresei.

Rochia Robertei Anastase a fost una extrem de pretenţioasă, din pene de struţ şi dantelă franţuzească, creată de Cătălin Botezatu. Preţul a fost şi el pe măsură - 6.000 de euro, spun specialilştii. A avut un buchet portocaliu, în ton cu detaliile tortului de nuntă, dar şi cu culorile partidului din care face parte. Şi meniul a fost unul sofisticat, cu mâncăruri franţuzeşti şi băuturi fine.

Una dintre cele mai sexy apariţii ale serii a fost Elena Udrea. Proaspăt divorţată, blonda a ales să poarte o rochie roşie foarte decoltată şi s-a fotografiat în compania mai multor bărbaţi printre care Bogdan Ionescu, soţul  Elenei Băsescu şi Cătălin Botezatu.



De-a lungul nopţii, invitaţii Robertei la Palatul Ştirbei au dansat  pe muzica formaţiei lui Cătălin Geambaşu şi a lui Aurel Tămaş.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close