Antena 3 CNN Show Showbiz La Toya Jackson: Michael a fost omorât pentu că valora un miliard de dolari

La Toya Jackson: Michael a fost omorât pentu că valora un miliard de dolari

La Toya Jackson: Michael a fost omorât pentu că valora un miliard de dolari
Sursa foto: La Toya Jackson
12 Iul 2009   •   12:07

Michael a fost ucis pentru că valora peste un miliard de dolari. Asta spune La Toya Jackson, sora cântăreţului, la numai o zi după ce şi tatăl megastarului făcea o afirmaţie asemănătoare.

Ancheta în cazul morţii lui Michael Jackson continuă, însă poliţiştii spun că nu se vor pronunţa până nu vor fi finalizate analizele medico-legale. Unul din principalii suspecţi este doctorul Conrad Murray, cel care se afla în casa megastarului când acesta a făcut atac de cord. Presa ameriană susţine că doctorul Murray refuză să coopereze cu autorităţile, dar că anchetatorii au găsit indicii că acesta i-ar fi adminitrat Proforol megastarului în acea dimineaţă.

Avocatul cardiologului n-a confirmat informaţiile jurnaliştilor, dar nici nu le-a infirmat.

Anchetatorii îl suspecteaza pe cardiolog şi pentru faptul ca a sunat la 911 abia dupa 30 de minute de când l-a gasit pe Michael, pentru că, spune el, nu-şi amintea adresa casei. Asta deşi starul locuia pe una dintre cele mai cunoscute strazi din Los Angeles, Sunset Boulevard. Între timp, poliţiştii anchetează şi istoricul dependenţei lui Michael Jackson de medicamente. Mai exact, sunt şi alţi medici luaţi în vizor.

Dermatologul personal al lui Michael, Arnold Klein, ar fi unul dintre ei. Jurnaliştii de la tmz.ro au aflat din surse apropiate acestuia, că obişnuia să-i prescrie medicamente lui Michael pe numele unor angajaţi de-ai săi. De altfel, spun cei de la tmz.com, Michael avea un talent deosebit din a-i face pe medicii la care se ducea să-i devină prieteni apropiaţi.

Un alt exemplu - alt medic care s-a ocupat de el în trecut, Doctorul Farshchian, era atât de fascinat de megastar, încât l-a invitat chiar să locuiască cu el la Miami, scriu reporterii de la tmz.com citând surse. Acesta se pare că i-ar fi şi prescris în foarte multe rânduri medicamentele de care avea atâta nevoie.

Şi Doctorul Allan Metzger, care practică medicina în West Hollywood, era un apropiat şi se bănuieşte că i-ar fi prescris nu numai megastarului medicamente, ci şi lui Janet Jackson. Medicul a fost chiar în turneu cu Michael şi chiar s-ar fi ocupat de filmarea la nunta acestuia cu Debbie Rowe.

Antena 3

×
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close