Antena 3 CNN Show Showbiz Laura Cosoi face a doua nuntă în decurs de doar o săptămână

Laura Cosoi face a doua nuntă în decurs de doar o săptămână

Laura Cosoi face a doua nuntă în decurs de doar o săptămână
14 Aug 2015   •   16:24

Actriţa Laura Cosoi (33 de ani) şi-a transformat visul în realitate şi a reuşit să spună “Da” şi să petreacă pe pajişte, în aer liber, scrie click.ro.

Nebunia nu s-a încheiat însă la Iaşi, acolo unde pe 7 şi 8 august s-au ţinut cununia civilă şi cheful de nuntă, la conacul Polizu, ci va continua şi sâmbăta (15 august), la Târgu Mureş. Aşa cum a anunţat, vedeta a chemat acolo toţi amicii din lumea mondenă, dar şi pe prietenii mirelui Cosmin Curticăpean (38 de ani), în total 200 de invitaţi.

“Vom avea cea de-a doua nuntă într-un loc atipic, pe o pajişte unde construim totul de la zero. Acolo punem mesele, facem şi toalete pentru invitaţi. De meniu se vor ocupa tot cei doi băieţi de la MasterChef (Dexter şi D’Artagnan). Îi aşteptăm pe Adela Popescu şi pe Radu Vâlcan, pe Dana Rogoz şi pe Radu Dragomir, pe foştii colegi din “La Bloc” şi multe alte prietene bune din showbiz. Vor cânta mai multe trupe, printre care şi Grimus, formaţia mea de suflet. La Târgu Mureş va mai fi o slujba de mulţumire la Biserica Ortodoxă. Rochia va fi aceeaşi, cea de la Stephen Pelger, dar va fi diferită, va fi modificată”, ne-a povestit Laura Cosoi.

×
Subiecte în articol: laura cosoi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close