Antena 3 CNN Show Showbiz Liam Gallagher: Oasis nu mai există

Liam Gallagher: Oasis nu mai există

Liam Gallagher: Oasis nu mai există
Sursa foto: Liam Gallagher
09 Oct 2009   •   19:13

Când Noel Gallagher a anunţat, în luna august, că părăseşte trupa Oasis, fanii au sperat că fraţii Gallagher se vor împăca din nou şi trupa se va reuni. Totuşi, la două luni după anunţul lui Noel, Liam Gallagher pune capăt viselor declarând oficial că trupa s-a destrămat definitiv. ?Oasis nu mai există. Cred că toţi ştim asta?, a spus Liam. ?Nu este nici un dubiu, este păcat dar asta-i viaţa?, a mai spus el.

Liam se declară totuşi mulţumit că formaţia s-a destrămat din interior, chiar dacă nu în termeni foarte amicali. ?Noi pus capăt trupei Oasis. Nimeni altcineva nu a distrus-o în locul nostru, ceea ce este oarecum cool?. El se gândeşte deja la viitorul său, dar nu se va desprinde de muzică. ?Voi face muzică până voi muri?, a spus el, citat de BBC.

Noel Gallagher, compozitor şi chitarist al trupei Oasis, a anunţat în luna august, chiar înainte de concertul pe care urmau să îl susţină în Paris, că părăseşte formaţia. "Vă anunţ, cu un strop tristeţe şi mare uşurare, că în această seară am părăsit trupa Oasis", a scris Noel. "Oamenii pot scrie şi spune ce vor, dar eu pur şi simplu nu mai pot lucra cu Liam nici măcar o zi în plus".

Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close