Antena 3 Show Showbiz Locomotivă în flăcări, pe scenă cu AC/DC. Costul concertului se ridică la 2,5 milioane de euro (VIDEO)

Locomotivă în flăcări, pe scenă cu AC/DC. Costul concertului se ridică la 2,5 milioane de euro (VIDEO)

13 Ian 2010   •   23:07
Locomotivă în flăcări, pe scenă cu AC/DC. Costul concertului se ridică la 2,5 milioane de euro (VIDEO)
Sursa foto: AC/DC

Concertul AC/DC se anunţă a fi unul de proporţii, la fel ca şi bugetul de care dispune. Peste 2,5 milioane de dolari au fost alocate show-ului incendiar al trupei pe care românii o aşteaptă de mai bine de 36 de ani. Asta pentru că, pe 16 mai, pe scena uriaşă din Piaţa Constituţiei, australienii vor avea o locomotivă care ... va lua foc.

Show-ul va dispune de aceeaşi constucţie care, anul trecut, a fost utilizată pe stadionul Wembley. La Bucureşti, scena va fi amplasată chiar în faţa Casei Poporului unde va fi transportată cu nu mai puţin de 28 de tiruri.

Costurile întregii producţii se ridică la impresionanta sumă de 2,5 milioane de dolari. Suma este una fabuloasă pentru un an de criză, în care sponsorii nu se grăbesc să vină cu bani. Dar atunci când AC/DC se află în plin turneu prin Europa, nu poţi să stai pe gânduri, şi-au spus organizatorii, care acum îşi pun speranţa în vânzarea celor 60.000 de bilete.

Pentru un bilet aproape de AC/DC, românii au plătit 265 de lei, acestea epuizându-se la scurt timp de la punerea în vanzare. Au mai rămas bilete la VIP de 477 de lei şi la categoria Normal Circle. Atenţie, însă. Primele 20.000 de bilete din această categorie, care au un preţ promoţional de 127,2 lei, sunt în curs de epuizare. În curând, un astfel de tichet va costa 148,4 lei.

Concertul AC/DC în Romania este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment.Concertul AC/DC în România a fost confirmat pe site-ul formaţiei la data de 15 decembrie. Formaţia AC-DC este una de referinţă în lumea rock-ului. Albumul "Back in Black", un tribut adus lui Bon Scott, a fost al cincilea cel mai bine vândut album din istorie.

Dana Sînpetru, Ionuţ Saioc, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert AC/DC locomotiva
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close