Antena 3 CNN Show Showbiz Lourdes Ciccone, fiica cea mare a Madonnei, fotomodel la doar 13 ani (FOTO)

Lourdes Ciccone, fiica cea mare a Madonnei, fotomodel la doar 13 ani (FOTO)

Lourdes Ciccone, fiica cea mare a Madonnei, fotomodel la doar 13 ani (FOTO)
09 Iun 2010   •   18:01

La doar 13 ani, Lourdes Ciccone, fiica cea mare a cântăreţei Madonna, a pozat în premieră pentru coperta unei reviste europene, relatează thesun.co.uk. Tânăra Lourdes Cicone, considerată de mulţi copia fidelă a celebrei sale mame, a debutat ca fotomodel pe coperta revistei Quality.

În fotografie, Lourdes pare un pic îmbufnată şi are o privire uşor mirată. Jurnaliştii de la The Sun susţin că Lourdes nu ar fi pozat cu adevărat pentru revistă, deoarece aceasta ar fi putut afişa un aer ceva mai vesel.



Lourdes s-a născut în urma relaţiei Madonnei cu antrenorul de fitness Carlos Leon. Cu regizorul Guy Ritchie, Madonna are un alt copil biologic, Rocco, dar şi doi copii adoptaţi, David şi Mercy.

Recording Industry Association of America a declarat-o pe Madonna cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Madonna este coniderată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", fiind numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului). Madonna a concertat şi la Bucureşti, pe 26 august 2009, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fotomodel Madonna
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close