Antena 3 Show Showbiz Mad Men şi 30 Rock, câştigătorii ediţiei din 2009 a premiilor Emmy

Mad Men şi 30 Rock, câştigătorii ediţiei din 2009 a premiilor Emmy

21 Sep 2009   •   11:40
Mad Men şi 30 Rock, câştigătorii ediţiei din 2009 a premiilor Emmy

America şi-a premiat duminică seară vedetele de televiziune. La cea de-a 61-a ediţie a Premiilor Emmy, de la Los Angeles, nu s-au produs foarte multe surprize, multe dintre producţiile câştigătoare fiind premiate şi în anii trecuţi.

Serialul ?Mad Men? a câştigat, la fel ca şi anul trecut, premiul pentru cel mai bun serial-dramă, în timp ce ?30 Rock? a fost desemnat, pentru a treia oară consecutiv, cel mai bun serial de comedie.

Glen Close şi Bryan Cranston şi-au adjudecat premiile pentru cea mai bună actriţă, respectiv actor într-un rol principal dintr-o dramă, iar premiile pentru roluri principale, în seriale de comedie, au fost câştigate de actriţa australiană Toni Colette şi actorul Alec Baldwin.

Actriţa Tina Fay, devenită extrem de cunoscută pentru modul în care o imita pe Sarah Palin, a pierdut premiul pentru rol principal într-o comedie. Ea fusese nominalizată în urma rolului jucat în ?30 Rock?, al cărui scenariu îi aparţine.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close