Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălina Manole s-a căsătorit şi şi-a botezat fiul, la Suceava (VIDEO)

Mădălina Manole s-a căsătorit şi şi-a botezat fiul, la Suceava (VIDEO)

Mădălina Manole s-a căsătorit şi şi-a botezat fiul, la Suceava (VIDEO)
Sursa foto: madalina manole
26 Oct 2009   •   22:46

Mădălina Manole este o femeie împlinită. La începutul lunii, cântăreaţa s-a căsătorit în mare secret. În aceeaşi zi, într-o biserică din Suceava, ea şi soţul ei şi-au creştinat fiul, pe Petru Junior, de numai 5 luni.

A vrut să fie ceva discret, ceva frumos, unic, aşa cum a visat întreaga viaţă... şi i-a reuşit. Mădălina Manole şi soţul său, Petru Mircea s-au căsătorit departe de ochii curioşilor, înconjuraţi numai de familie şi câţiva prieteni. Au vrut să fie doar ei aşa că au plecat departe de Bucureşti şi de lumea mondenă, într-un lăcaş sfânt din Suceava. Îmbrăcată într-o rochie simplă, albă, mireasa a fost cu zâmbetul pe buze întreaga ceremonie.

A fost cea mai importantă zi pentru ei, dar şi pentru fiul lor, Petru Junior. Voinicul, aşa cum îl alintă Mădălina, nu a scos niciun sunet atunci când preotul l-a băgat în cădelniţa de botez. Curios, cu ochii mari, Petru a vrut să vadă exact ce se petrece în jurul lui.

De la biserică, feiricita familie a plecat spre restaurantul unde s-a ţinut petrecerea. Mădălina şi Petru au avut o lună la dispoziţie ca totul să fie perfect. În sala decorată cu flori naturale aduse special din Olanda, voal alb şi mulţi fluturaşi coloraţi, invitaţii au petrecut până în zori.

Chiar dacă a fost nunta ei, Mădălina, nu a reuşit să se abţină să nu cânte şi ea.

Şi chiar dacă pe locul întâi este băiatul ei, Petru Junior, Mădălina şi-a făcut timp să se ocupe şi de muzică. După sărbători, artista va finaliza un nou album. Cu toate că de acum înainte o va chema Mădălina Mircea, artista a declarat pentru revista Story, că atunci când va urca pe scenă, va rămâne aceeaşi Mădălina Manole.

Urmăriţi imagini în exclusivitate de la cel mai important eveniment din viaţa Mădălinei Manole.



Observator

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole Suceava botez
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close