Antena 3 CNN Show Showbiz Madonna la Bucureşti: Recomandări pentru participanţii la concert

Madonna la Bucureşti: Recomandări pentru participanţii la concert

Madonna la Bucureşti: Recomandări pentru participanţii la concert
25 Aug 2009   •   23:30

A mai rămas puţin până la concertul Madonnei din Bucureşti, care va avea loc miercuri seara. Peste 60.000 de persoane vor veni să o vadă live pe celebra artistă, iar parcul Izvor din Capitală se va transforma într-o adevărată arenă de spectacol. Pregătirile Primăriei Capitalei în materie de siguranţă au intrat şi ele pe ultima sută de metri. Autorităţile urmează să ia măsuri speciale pentru asigurarea ordinii la concertul Madonnei.

4.000 de persoane asigură protecţia la concertul Madonnei

Nu mai puţin de 4.000 de persoane vor asigura măsurile de pază, ordine, de prim ajutor şi transport la concertul susţinut de Madonna, a asigurat primarul Sorin Oprescu. Forţele de ordine au fost instruite să acorde o atenţie deosebită persoanelor care vor încerca să intre la concert fără bilet. Aviz amatorilor!

Potrivit primarului Oprescu, aproximativ 1.000 de jandarmi şi mai multe sute de poliţişti sunt implicaţi în măsurile administrative dispuse.

Printre măsurile luate de Primărie a fost inclusă şi prelungirea programului RATB. De asemenea, RATB a pus la dispoziţia participanţilor la concertul Madonnei o rezervă de maşini, care vor circula până la ora 2.00, în noaptea de miercuri spre joi.

Participanţii la concert, sfătuiţi să ajungă între orele 17.30 şi 20.30

Accesul la concertul Madonnei se va face pe la oricare dintre cele trei intrări. Una dintre ele este chiar în apropiere de staţia de metru Izvor. O altă intrare este cea de la intersecţia dintre Strada B.P. Haşdeu şi Splaiul Independenţei. Iar cea de-a treia intrare şi cea mai apropiată de scenă este la intersecţia dintre Bulevardul Naţiunilor Unite şi Strada B.P.Haşdeu. Posesorii de bilete vor avea acces la concert pe oricare dintre cele trei intrări.

Pentru a evita aglomeraţia, cei care au bilete la spectacol trebuie să ajungă între 17.30 şi 20.30.

Informaţie importantă şi pentru cei care nu au apucat să-şi cumpere bilete la concert. Au mai rămas câteva bilete, care vor fi vândute in apropierea parcului Izvor.

Recomandări pentru participanţii la concert:

-Să nu aveţi la dumneavoastră obiecte periculoase

-Este interzis accesul cu băuturi, aparate de fotografiat şi mâncare sau băutură

-Participanţii la concert sunt rugaţi să vină cu mijloacele de transport în comun

Participanţii la concert vor putea cumpăra mâncare, băutură în spaţiul amenajat special pentru concert. Mâncarea şi băutura vor putea fi achiziţionate cu ajutorul ajutorul jetoanelor, care se vor cumpăra chiar din zona concertului.

Staff-ul artistei a ajuns şi el în România. Echipa de aici pune la punct ultimele detalii ale evenimentului alături de tehnicienii "Sticky & Sweet Tour". Artista a cerut ca în culise să fie amenajate o sală de masaj, una de gimnastică şi o cabină se duş şi să aibă 500 de trandafiri roşii şi albi.



După evenimentul din Bucureşti, Madonna urmează să mai concerteze la Sofia pe 29 august şi la Tel Aviv pe 1 şi 2 septembrie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: turneu Parcul Izvor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close