Antena 3 CNN Show Showbiz Magda Ciumac este grav bolnava!  Ia pastile cu pumnul si s-a ingrasat pana a ajuns de necunoscut

Magda Ciumac este grav bolnava!  Ia pastile cu pumnul si s-a ingrasat pana a ajuns de necunoscut

Magda Ciumac este grav bolnava!  Ia pastile cu pumnul si s-a ingrasat pana a ajuns de necunoscut
16 Apr 2016   •   14:49

Magda Ciumac a dezvaluit ca este grav bolnava si ca viata ei depinde de pastilele pe care le ia. Invitata la o emisiune TV, Magda a dezvaluit ca are probleme mari la inima si ca urmeaza sa se opere vara aceasta. 

"Am probleme foarte grave cu inima. Imediat după ce ia Alexander vacanţa de vară... Mă voi opera în vacanţa de vară. Mie acum doi ani mi-a stat inima în somn 18 secunde, ceea ce pot dovedi. Eu o să vorbesc să fie clar: niciodată nu am inventat, nu am speculat. Eu nu trăiesc cu lumea. Eu ştiu bine cum sunt. Am şapte-opt kilograme în plus, dar se datorează medicamentelor foarte multe pe care le iau zilnic. Persoana care mi-a dat medicamente săptămânal. Am 12 pastile pe zi, 6 dimineaţa, 6 seara. Îmi aduc şi duc copilul la şcoală. Eu am fost internată de două ori, la clinica de cardiologie. Mi s-a pus de două ori două holtere care mi-au înregistrat toate bătăile inimii, în 49 de ore şi jumătate am avut şapte ieşiri mai grave. Ventricula 5 nu pompează bine sângele la inimă. Am un chiag de sânge. Dacă nu-mi vopsesc părul, nu mi-e ruşine să spun, la 32 de ani am fire de păr alb în cap. Merg la controale odată la trei luni", a spus ea.

×
Subiecte în articol: bolnava boala pastile
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close