Marian Nistor, din nou în faţa altarului

de D.G.    |    11 Sep 2016   •   08:57
Marian Nistor, din nou în faţa altarului foto: captura Antena Stars

La 20 de ani de când destinul i-a unit, Marian Nistor își demonstrează iubirea chemând-o iar la altar pe cea care îi este soție, Dorina Paraschiv.

Momentul nu a fost ales la întâmplare, eternul romantic al muzicii ușoare românești și-a asigurat soția de iubirea sa necondiționată printr-o melancolică poezie pe care i-a dăruit-o solistei recent, în ziua în care a acesta a împlinit o frumoasă vârstă, scrie Libertatea.


De ziua ta/ Primești acestă mică poezie-n dar/ Ca de la mine pentru tine/ Să mergem iarăși la altar (…) Când vom ajunge-n veșnicie/ Vom scrie poezii și vom cânta/Și vom trăi povestea de iubire/ În orice timp, ne vom afla!”,  își expune gândurile în versuri solistul purtător de betințe care va împlini 73 de ani.

Prinşi în nebunia dragostei, de două decenii Marian Nistor şi Dorina Paraschiv uimesc prin ardoarea cu care se flatează, își compun melodii unul altuia și își lipesc zilnic bilețele cu mesaje de iubire prin apartamentul lor. Marian poartă deseori verigheta pe care i-a dat-o soția sa prinsă de bentiță, pe frunte.

Mai mult, pe libertatea.ro.

Parteneri
x close