Antena 3 CNN Show Showbiz Marilyn Manson va juca alături de logodnica sa, Evan Rachel Wood, în filmul horror "Splatter Sisters"

Marilyn Manson va juca alături de logodnica sa, Evan Rachel Wood, în filmul horror "Splatter Sisters"

Marilyn Manson va juca alături de logodnica sa, Evan Rachel Wood, în filmul horror "Splatter Sisters"
17 Mai 2010   •   21:01

"Splatter Sisters" este numele unui film horror care îi va avea în distribuţie pe cântăreţul Marilyn Manson şi pe logodnica acestuia, actriţa Evan Rachel Wood, transmite Mediafax care citează site-ul nme.com.

Subiectul pliculei "Splatter Sisters" este exploatarea sexuală, inspirată din filmele horror clasice ale anilor '80. Producţia este prima parte dintr-o franciză de filme horror.

Regizorul filmului este David Gordon Green, producătorul celui mai recent film al lui Oliver Stone, "Wall Street: Money Never Sleeps". Green a prezentat proiectul la Festivalul de Film de la Cannes.

"Este un rol pentru care Marilyn Manson este alegerea ideală, iar Evan Rachel Wood aduce o gravitate dramatică, nu am nicio îndoială că acest film va duce genul horror la un nou nivel", a declarat Green.

Marilyn Manson, în vârstă de 41 de ani, s-a logodit în ianuarie cu actriţa Evan Rachel Wood.

Manson este un cântăreţ controversat de rock. El apare în concertele sale şi videoclipuri cu machiaje stridente şi afişând o alură androgină. "Irresponsible Hate Anthem" şi "Beautiful People" sunt doar două dintre hiturile sale. Marilyn Manson a concertat în 2007 şi la Bucureşti, în cadrul primei ediţii a festivalului B'estfest.

Actriţa Evan Rachel Wood are doar 22 de ani. Ea a jucat în filmele The Wrestler/ Luptătorul" şi "Across the Universe/ Un cântec străbate lumea". Cariera ei a început la sfârşitul anilor '90, interpretând roluri în mai multe seriale de televiziune. În filmul "Little Secrets", din 2002, a avut primul său rol principal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close