Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson lua 10 pastile Xanax pe seară. Poliţia americană nu exclude varianta omuciderii

Michael Jackson lua 10 pastile Xanax pe seară. Poliţia americană nu exclude varianta omuciderii

Michael Jackson lua 10 pastile Xanax pe seară. Poliţia americană nu exclude varianta omuciderii
10 Iul 2009   •   13:15

Michael Jackson obişnuia să ia mai mult de zece pastile de Xanax pe seară şi le cerea angajaţilor să-i facă rost de medicamente pe numele lor. Xanax este un medicament puternic folosit pentru tratarea stărilor anxioase, de depresie, tensiune, agitaţie, insomnie, iritabilitate şi/ sau hiperactivitate vegetativă.

Mai mult, pentru a nu fi identificat, starul călătorea personal în mai multe state americane unde vizita o serie de cabinete medicale pentru a-şi procura medicamentele. Informaţiile au fost făcute publice de CNN care a intrat în posesia unui document confidenţial ce datează din anul 2004.

Documentul provine de la Departamentul de Poliţie din Santa Barbara, şi conţine interviuri confidenţiale luate unor foşti agenţi de pază ai lui Jackson, oficialităţile americane pregătindu-se la vremea respectivă pentru procesul din 2005, în care starul era acuzat de molestarea unui copil. Unul dintre agenţi a declarat că Michael pleca deseori din cabinetele medicilor ca şi cum ar fi fost drogat.

Cântăreţul a fost achitat după ce a fost judecat timp de 14 săptămâni însă în urma sa au rămas informaţile privind pastilele de dormit, dar şi modalităţile prin care Michael Jackson şi le procura.

TMZ.com spune că poliţia din Santa Barbara ar fi găsit, în timpul unei percheziţii din 2003, la Neverland, o seringă şi câteva perfuzii ce conţineau substanţe analgezice foarte puternice.

Poliţia din Los Angeles a declarat că încă mai aşteaptă raportul medicului legist ce s-a ocupat de examinarea trupului lui Michael Jackson pentru a hotărî dacă vor transforma cazul într-unul de omucidere.

Un purtător de cuvânt a declarat presei că anchetatorii au vorbit deja cu câţiva dintre medicii care l-au tratat pe Michael de-a lungul timpului, iar cei care nu au dorit să coopereze, au primit citaţii. Surse au spus reporterilor CNN că membrii familiei sunt conştienţi de faptul că probele ar putea indica un caz de omucidere.

Presa americană mai vorbeşte şi despre zvonurile care au apărut după ceremonia de la Staples Center. Potrivit acestora, sicriul care a putut fi văzut la ceremonie ar fi fost gol.

Unul dintre verii megastarului a dat însă asigurări că trupul neînsufleţit al artistului era în sicriu la Staples Center. ET Online scrie că un văr al megastarului a declarat că în timpul ceremoniei de la Forest Lawn, sicriul a fost deschis şi a putut să vadă trupul neînsufleţit al lui Michael. Ruda artistului a eliminat astfel speculaţiile potrivit cărora sicriul lui Michal Jackson ar fi fost gol.

O altă controversă a fost legată de aşa zisa dispariţie a sicriului după ceremonia din L.A. Misterul se pare că a fost elucidat de un cotidian american. E! Online scrie că s-a descoperit ce s-a întâmplat cu sicriul în care se afla trupul lui Michael după ceremonia de la Staples Center.

Potrivit publicaţiei citate, sicriul a fost scos din arenă printr-un tunel secret care leagă Staples Center de clădirea vecină, Nokia Theatre. Acelaşi tunel a fost folosit şi de surorile Jackson când s-au deplasat de la Staples Center la Nokia Theatre pentru a le mulţumi fanilor pentru prezenţa la eveniment.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close