Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Jackson, omagiat în a doua seară a festivalului B'estfest

Michael Jackson, omagiat în a doua seară a festivalului B'estfest

Michael Jackson, omagiat în a doua seară a festivalului B'estfest
Sursa foto: Orbital
04 Iul 2009   •   13:13

Michael Jackson a fost omagiat vineri seară la festivalului B'estfest. Aproximativ o mie de oameni au fredonat piesele regretatului artist, la petrecerea Silent Disco, ce a încheiat spectacolul. Ziua a doua de Bestfest a adus şi prima absenţă. Concertul trupei britanice Klaxons a fost anulat din cauza unor probleme de transport. Spectacolele oferite de Franz Ferdinand şi, apoi, de Orbital au salvat totuşi seara.

La sfârşitul concertului, solistul trupei Franz Ferdinand a ieşit din culise pentru o scurtă şedinţă de autografe. El a mărturisit că este deja îndrăgostit de ţara noastră. ?Îmi place publicul, îmi place să mă plimb pe străzile din Bucureşti, este foarte frumos?, le-a spus el fanilor români.

Surpriza neplăcută a serii a venit atunci când liderul trupei Klaxons, Jamie Reynolds a urcat pe scenă. Însă nu pentru a cânta, ci pentru a anunţa că, din cauza unor probleme de transport, instrumentele muzicale ale trupei nu au ajuns în România. În locul trupei Klaxons, publicul a ascultat concertul celor de la US3.

În acest weekend, la B'estfest vor mai concerta trupe ca The Ting Tings, Manowar sau Santana.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close