Antena 3 CNN Show Showbiz Mickey Rourke va interpreta rolul titanului Hyperion în lungmetrajul "War of the Gods"

Mickey Rourke va interpreta rolul titanului Hyperion în lungmetrajul "War of the Gods"

Mickey Rourke va interpreta rolul titanului Hyperion în lungmetrajul "War of the Gods"
03 Mar 2010   •   23:39

Lungmetrajul "War of the Gods", inspirat din mitologia greacă, îi va avea în rolurile principale pe actorii Mickey Rourke, care îl va interpreta pe titanului Hyperion, pe Freida Pinto şi Henry Cavill, relatează variety.com.

Pelicula va fi regizată de Tarsem Singh, filmările urmând a lua startul în aprilie. În film este prezentată povestea lui Tezeu, un luptător tânăr care îşi conduce oastea, alături de zeii nemuritori, într-o bătălie contra titanilor malefici, în încercarea de a salva lumea.

Scenariul original al filmului a fost scris de scriitorul Christian Gudegast, însă Jason Keller este cel acre a redactat cea mai nouă versiune a acestui sceanriu.


Actorul Mickey Rourke a fost nominalizat la Oscar în 2009 pentru rolul său din ?The Wrestler/ Luptătorul?. După acel rol a jucat în mai multe filme, printre care se numără "The Expendables", "Iron Man 2" şi "Passion Play", cu Bill Murray şi Megan Fox.

Înainte de anii '90, perioadă în care nu a avut aşa de mult succes, Rourke a fost cunoscut pentru rolurile sale din "Înger şi demon" (1987) sau ?Barfly?, din acelaşi an, inspirat din romanul lui Charles Bukowski.

Mickey Rourke în "The Wrestler"


Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close