Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu l-a făcut pe Dani Oţil să lăcrimeze: Scriu pentru plângăcioşi! (VIDEO)

Mihaela Rădulescu l-a făcut pe Dani Oţil să lăcrimeze: Scriu pentru plângăcioşi! (VIDEO)

Mihaela Rădulescu l-a făcut pe Dani Oţil să lăcrimeze: Scriu pentru plângăcioşi! (VIDEO)
Sursa foto: Dani Otil
13 Noi 2009   •   11:35

După o lungă absenţă, Mihaela Rădulescu a revenit în România pentru a-şi lansa cea de-a doua carte, ?Nişte răspunsuri?. Cum era de aşteptat, cartea a fost prezentată, în premieră, în emisiunea Neaţa cu Răzvan şi Dani.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre subiectul noii sale cărţi, menţionând că trei sferturi din ea înseamnă ficţiune. Chiar şi aşa, vedeta nu a contestat faptul că noua carte se bazează şi pe fapte reale din viaţa sa.

Unul din momentele speciale ale emisiunii a fost cel în care Irina Chiosa a interpretat un fragment din cartea Mihaelei Rădulescu. Vizibil emoţional, Dani Oţil a ascultat interpretarea şi nu a reuşit să-şi stăpânească lacrimile.

Mihaela a fost măgulită de reacţia iubitului ei. Replica ei nu a întârziat să apară: ?Înseamnă că scriu cartea asta pentru bărbaţii care ştiu să plângă?.




În cadrul aceleiaşi emisiuni, Dani şi-a amintit de prima sa donaţie, pentru "Casa Speranţei" din Braşov: primele fotografii cu Mihaela Rădulescu de mână. Dani a vrut să facă un anunţ umanitar, însă nu a reuşit, din cauza emoţiilor.

DANI OŢIL, SUFOCAT DE LACRIMI:




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu dani otil
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close