Antena 3 CNN Show Showbiz Moartea lui Adrian Iovan a lovit în cei dragi. Războiul nesfârșit din instanță

Moartea lui Adrian Iovan a lovit în cei dragi. Războiul nesfârșit din instanță

Moartea lui Adrian Iovan a lovit în cei dragi. Războiul nesfârșit din instanță
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Sep 2016   •   09:23

S-au împlinit doi ani de când pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni. Iar sfârșitul său brusc a însemnat pentru cei dragi un început de luptă în instanță pentru moștenire.

Iar cel care are cel mai mult de suferit este fiul pilotului, Albert. Copilul de nouă ani duce o luptă dură în instanță cu fosta iubită a tatălui său, Mihaela Steriu, pentru bunurile acestuia.

La începutul lunii aprilie, judecătorii ajunseseră  la o hotărâre în privinţa împărţirii casei din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care poartă acum numele regretatului pilot, Av. Adrian Iovan. Însă fiul acestuia, reprezentat de mama sa, Romaniţa, a fost nevoit să o conteste din cauza unei erori care ar ţine de redactarea deciziei instanţei.

Din greşeală, fosta iubită a lui Adrian Iovan, medicul Mihaela Steriu, a primit parterul imobilului şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar Albert etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei. Iar cei doi proprietari ar trebui să locuiască invers, scrie Click.

×
Subiecte în articol: Adrian Iovan romanita iovan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close