Antena 3 CNN Show Showbiz Modelul Alina Puşcău şi Marge Simpson, în Playboy (VIDEO)

Modelul Alina Puşcău şi Marge Simpson, în Playboy (VIDEO)

Modelul Alina Puşcău şi Marge Simpson, în Playboy (VIDEO)
Sursa foto: Playboy
11 Oct 2009   •   23:15

Playboyul american din noiembrie are pe copertă o vedetă care, până acum, a pozat într-o familistă convinsă. Modelul lunii va fi Marge, personajul din serialul de desene animate Familia Simpson.

Nu se ştie dacă mama lui Bart Simpson va poza complet goală în revista fondată de Hugh Hefner. Cu toate acestea, cumpărătorii nu vor fi dezamăgiţi.

În acelaşi număr, o vor putea admira pe românca Alina Puşcău. Fotomodelul şi-a câştigat notorietatea prin relaţiile pe care le-a avut cu miliardarul Jeffrey Epstein, cu fostul pilot de formula 1 Eddie Irvine, dar mai ales prin idila cu actorul american Vin Diesel.




"Familia Simpson" este un show creat de Matt Groening, cel care s-a ocupat şi de un alt serial animat de succes, "Futurama". "The Simpsons" este serialul cel mai longeviv difuzat în prime time, în SUA, şi a câştigat 24 de premii Emmy. "Familia Simpson" a avut mai mulţi invitaţi speciali, de-a lungul timpului. Printre aceştia se numără Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close