Antena 3 CNN Show Showbiz Moment jenant pentru Lenny Kravitz. Ce i s-a întâmplat cântărețului în timpul unui concert din Suedia. FOTO

Moment jenant pentru Lenny Kravitz. Ce i s-a întâmplat cântărețului în timpul unui concert din Suedia. FOTO

Moment jenant pentru Lenny Kravitz. Ce i s-a întâmplat cântărețului în timpul unui concert din Suedia. FOTO
06 Aug 2015   •   11:32

Moment cat se poate de jenant pentru Lenny Kravitz. Luni, in timpul unui concert pe care îl susținea în capitala Suediei, Stockholm, pantalonii de piele pe care îi purta au cedat. Ghinionul lui: nu purta lenjerie intimă.

"Îmi pare rău, mi-am rupt pantalonii", a cerut scuze publicului cântărețul în vârstă de 51 de ani.



Fotografii au fost pe fază, iar pozele care s-au răspândit cu rapiditate pe internet nu lasă nimic imaginației. Toată presa internațională a scris despre incident, publicația britanică The Guardian întrebându-se, pe bună dreptate, cât de ușor este de rupt o pereche de pantaloni de piele. Jurnaliștii englezi au contactat chiar un producător celebru de astfel de articole de îmbrăcăminte, care a declarat că aceștia sunt destul de rezistenți, putând să fie purtați ani la rând.

CLICK AICI PENTRU FOTO NECENZURATĂ


Reacția lui Lenny Kravitz a venit la câteva ore după incident. Acesta a postat pe pagina oficială de Twitter un mesaj pe care l-a primit de la Steven Tyler, solistul Aerosmith: "Băiatule... Fără chiloți și cu pierce... La naiba... Nu mi-ai arătat niciodată asta".


×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close