Natalia Selegean, sexy poliţista de la X Factor, va deveni mămică. Imagini adorabile!

de A.M.P    |    27 Oct 2015   •   15:10
Natalia Selegean, sexy poliţista de la X Factor, va deveni mămică. Imagini adorabile! Galerie foto (3) Foto:facebook.com/NataliaSelegeanOfficial
Vestea că va deveni mămică a bucurat-o enorm pe frumoasa artistă Natalia Selegean, deoarece se gândea la acest moment de foarte mult timp și la ziua în care își va ține pentru prima dată bebelușul în brațe. Și iată că anul acesta dorința s-a împlinit!

“Este cea mai frumoasă bucurie și binecuvântare. E un sentiment minunat să știu că voi deveni mamă și sunt pregătită trup și suflet pentru această nouă etapă din viața mea. Medicul mi-a spus că va fi fetiță, așa că abia o așteptăm pe micuța noastră să vină pe lume”, a declarat Natalia Selegean.

Nu este deloc superstițioasă, așa că a cumpărat o parte din lucrurile necesare pentru naștere și este nerăbdătoare să-i amenajeze camera micuței. “În ultima vreme tot visez că urmează să nasc și nu am cumpărat încă tot ce trebuie, așa că în curând mă voi apuca serios de treabă”, a completat Natalia. Cât despre sfaturile pe care i le va da în viață, “o voi încuraja să fie luptătoare pentru visurile ei și să aibă credință. Să respecte și să câștige respectul celor din jur”, a încheiat artista.
Sursa: Antena 1

ExitPOLL
x close