Antena 3 CNN Show Showbiz Nevasta şi consiliera primarului din Uricani, în ipostaze sexy pe internet

Nevasta şi consiliera primarului din Uricani, în ipostaze sexy pe internet

Nevasta şi consiliera primarului din Uricani, în ipostaze sexy pe internet
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Sep 2011   •   18:14

Adriana Buhăescu, proaspăta soţie, în vârstă de 25 de ani, a primarului din Uricani, Dănuţ Buhăescu, a obţinut postul de consilieră personală a edilului şef. Tânăra absolventă a Facultăţii de Drept a ajuns vedetă pe Internet, după ce a postat pe pagina de socializare Facebook mai multe imagini în care apare în ipostaze provocatoare. Şi nu este singura funcţionară cu astfel de "calităţi".

Consilierul personal al primarului Uricaniului Dănuţ Buhăescu este chiar soţia acestuia, Adriana, o tânără de 25 de ani, absolventă a unei facultăţi particulare de Drept. Adriana Buhăescu nu şi-a publicat până în prezent declaraţia de avere. În schimb, ea nu se sfieşte să îşi facă publice pe Internet imaginile în care îşi dezvăluie calităţile provocatoare.

Cu lenjeria intimă la vedere, sau în pozând în ipostaze sexy pe autoturismul de lux al familiei, ea defilează pe site-urile de socializare, unde atrage comentariile deochiate ale prietenilor de pe Internet.


Tânăra consilieră este, în acelaşi timp, foarte populară pe Facebook. Ea a reuşit să îşi adauge în listă un număr impresionat de prieteni: aproximativ 5.000 de internauţi.

Un alt exemplu de funcţionară publică sexy şi populară este Mirela Motan, membră în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale a Huilei Petroşani şi consilier în cadrul Ministerului Economiei.

Fotografiile postate pe Internet de aceasta au ajuns subiect de dezbatere în presa din Valea Jiului. Ziarul Văii Jiului a publicat mai multe imagini cu ea în ipostaze sexy, preluate de pe profilul de pe Facebook al consilierei.




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close