Antena 3 Show Showbiz Numele mari ale muzicii vin şi în 2010 în România. Vezi concertele anunţate deja

Numele mari ale muzicii vin şi în 2010 în România. Vezi concertele anunţate deja

02 Ian 2010   •   16:45
Numele mari ale muzicii vin şi în 2010 în România. Vezi concertele anunţate deja
Sursa foto: concerte

Dacă anul trecut ne-au cântat şi ne-au încântat nume mari din showbiz, precum Madonna, Enrique Iglesias sau Santana, şi 2010 se anunţă a fi un an bun pentru concerte. AC DC, Chris Rea, Metalica, Eric Clapton sau Rammstein sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta pe scenele din Capitală. Vor fi show-uri spectaculoase ale unor trupe sau solişti care au făcut istorie în lumea muzicii.

Primul nume celebru care va deschide seria concertelor din Bucureşti, pe 30 ianuarie, este Bobby McFerrin. Şi-a câstigat celebritatea mondială cu piesa ?Don't worry, be happy?, dar are un repertoriu impresionant. McFerrin a mai cântat în Romania în 2005.

Pe 6 februarie, şi Chris Rea va cânta pentru români. Artistul face un turneu european de promovare al celui mai recent album al artistului, ?Still So Far To Go - The Best Of Chris Rea?.

Tot în februerie, vine o trupă de blues care a făcut istorie din vremea Woodstockului. Este vorba despre Ten Years After, care s-au lansat acum mai bine de 40 de ani cu piesa ?I'm going Home?.

De departe cea mai aşteptată trupă în Romania este AC/DC. Vor concerta pe 16 mai, în Piaţa Constitutiei, unde sunt aşteptaţi până la 80.000 de spectatori. În funcţie de încasări, în piaţă ar putea fi instalate şi tribune. Preţul biletelor este cuprins între 127 şi 477 lei, dar biletele vor putea fi cumparate şi în rate.

În vară, pe 5 iunie, Elton John va concerta pentru a doua oară în Romania. Concertul său va fi tot în Piata Constitutiei. La o distanţă de câteva zile, pe 11 iunie, românii îl vor putea vedea pentru prima oară live pe Eric Clapton. Acesta va veni pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter. Biletele au preţuri cuprinse între 136 si 636 lei.

Vara va fi un prilej de bucurie pentru rokeri. Între 25 şi 27 iunie este aşteptată trupa Metallica , în cadrul Sonisphere Festival. Metallica a mai cantat de două ori în Bucureşti. Şi tot la festivalul Sonisphere va veni trupa germană Rammstein.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close