Antena 3 CNN Show Showbiz Nuntă mare în Statele Unite. Se mărită Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american (VIDEO)

Nuntă mare în Statele Unite. Se mărită Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american (VIDEO)

Nuntă mare în Statele Unite. Se mărită Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american (VIDEO)
31 Iul 2010   •   11:01

Chelsea, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, se mărită. Ceremonia va avea loc departe de ochii curioşilor, pe o proprietate privată dintr-un mic orăşel american. Doar 500 de invitaţi, aleşi pe sprânceană, vor asista la eveniment.

Toţi ochii sunt aţintiţi asupra oraşului Rhinebeck, situat în apropiere de New York. În mica localitate cu doar 8.000 de locuitori, pregătirile pentru "nunta anului" sunt în toi. Aici, în cadrul unei ceremoni private, Chelsea Clinton îi va spune "da" logodnicului ei Marc Mezvinsky, investitor în domeniul bancar.Cei doi miri se cunosc încă din adolescenţă şi au fost colegi la Universitatea Stanford.

Şi pentru că vorbim despre o nuntă "cu greutate", efectivele de poliţie au fost suplimentate, mai multe străzi au fost blocate circulaţiei, iar spaţiul aerian în perimetrul în care va avea loc nunta a fost închis. Nu de alta, dar Chlesea vrea o ceremonie discretă, departe de ochii presei. În plus, la eveniment au fost invitate celebrităţi de mâna întâi. Şi deşi toate informaţiile sunt mai bine păzite decât un secret de stat, presa a reuşit să afle că pe lista invitaţilor se află Oprah şi Steven Spielberg, dar nu şi preşedintele Obama.

Jurnaliştii au mai aflat că nunta lui Chelsea va costa 5 milioane de dolari. Numai preţul florilor, în special crini şi orhidee, ajunge la o jumătate de milion de dolari. Mireasa va purta bijuterii în valoare de 250.000 de dolari şi o rochie semnată Oscar de la Renta, de 25.000 de dolari. Tortul a costat nu mai puţin de 10.000 de dolari.

Şi pentru ca totul să iasă perfect, fostul preşedinte american Bill Clinton a venit ieri la Rhinebeck, pentru a da o mână de ajutor la ultimele pregătiri.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: Bill Clinton
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close