Antena 3 CNN Show Showbiz O cântăreață a fost reținută pe un aeroport din Turcia. Motivul inedit pentru care personalul de la controlul de securitate a luat această decizie

O cântăreață a fost reținută pe un aeroport din Turcia. Motivul inedit pentru care personalul de la controlul de securitate a luat această decizie

O cântăreață a fost reținută pe un aeroport din Turcia. Motivul inedit pentru care personalul de la controlul de securitate a luat această decizie
Sursa foto: Foto: Facebook/Natalia Dzenkiv
25 Sep 2017   •   11:39

Caz ciudat pe un aeroport din Turcia. Cântăreața ucraineancă Natalia Dzenkiv a fost reținută de personalul de la controlul de securitate, pe motiv că arată mai tânără decât indica pașaportul.

Mai precis, vedeta de 41 de ani arăta cu 20 de ani mai tânără, iar oamenii legii au crezut că femeia folosea un pașaport fals.

Deși la început, s-a speriat și chiar s-a simțit frustrată, când a aflat motivul arestării, Natalia, cunoscută sub numele de scenă Lama, a început să râdă.

„Când am aflat motivul reținerii, am început să râd pentru că era vârsta din pașaport. Am primit multe complimente pentru felul cum arăt, dar nu mi-am imaginat că va fi un motiv pentru reținere mea”, a povestit femeia, potrivit Mirror.

Cântăreața a fost salvată de fani, care au recunoscut-o și au abordat-o pentru selfieuri și autografe. Care este secretul artistei pentru un chip întinerit? Este vegetariană și mănâncă doar fructe și legume.


 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close