Antena 3 CNN Show Showbiz O româncă luptă pentru a ajunge în finala concursului "Das Supertalent" (VIDEO)

O româncă luptă pentru a ajunge în finala concursului "Das Supertalent" (VIDEO)

O româncă luptă pentru a ajunge în finala concursului "Das Supertalent" (VIDEO)
Sursa foto: petruta
05 Dec 2009   •   13:47

Petruţa Kuepper va lupta sâmbătă pentru un loc în finala concursului organizat de televiziunea germană RTL, ?Das Supertalent? (o versiune a originalului ?America?s Got Talent?), interpretând la nai piesa ?Once Upon A Time In The West?, compusă de Ennio Morricone, scrie Evenimentul Zilei

Petruţa Kuepper are 28 de ani, iar în ultimii doi a trăit în Germania, în Osnabrueck din Germania. Fata a impresionat juriul interpretând piesa ?The Lonely Shepard? a lui James Last la nai.

Petruţa Kuepper va cânta sâmbătă seara într-una dintre cele două semifinale rămase din totalul de trei, premergătoare finalei de pe 19 decembrie. La fiecare dintre semifinale se califică doar trei concurenţi, aleşi telefonic şi prin SMS de către telespectatori. Al zecelea câştigător va fi alegerea juriului.

Dacă nu se va califica în finală, Petruţa pleacă din concurs cu noi şanse de a-şi construi o carieră în muzică. Românca e absolventă de sociologie şi muzică, iar în facultate l-a avut ca profesor pe maestrul Gheorghe Zamfir.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gheorghe zamfir
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close