Antena 3 CNN Show Showbiz Olivia Steer, criticată în direct la TV: „Este o extremistă”

Olivia Steer, criticată în direct la TV: „Este o extremistă”

Olivia Steer, criticată în direct la TV: „Este o extremistă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Olivia Steer
24 Mai 2017   •   08:43

Olivia Steer se află din nou în mijlocul unui scandal. După ce a declarat că nu mănâncă pâine într-o emisiune TV, o telespectatoare a intrat în direct și a criticat-o în termeni duri.

"Doamna Steer este foarte extremistă. Nu poți să declari la televizor - 'eu nu mănânc pâine deloc', iar eu să te iau drept exemplu", a spus telespectatoarea.

Olivia Steer a intervenit: "Ați citit cartea 'Alimente care ucid creierul'? În baza acestei lecturi am luat decizia de a nu mai mânca pâine. Înainte să vorbiți de extremism, mai bine am discuta pe text. Mi se pare greșit să vă pronunțați".

Telespectatoarea i-a spus: "Sunteți medic?".

Vedeta a răspuns: "Sunt jurnalist!". "Dacă nu sunteți medic, nu puteți spune că nu mâncați pâine. De ce vreți să fiți un exemplu?", i-a replicat telespectatoarea.

"Ba da, pot să spun. Este o decizie personală. Nu am zis să nu mai mănânce nimeni pâine. Am zis doar că eu nu mănânc. Și am niște motive pentru care nu o fac: nu o fac pentru că are gluten, nu o fac pentru că are amidon. Dar la noi în casă este democrație și dacă cineva vrea pâine, cu mâinile mele fac pâine", a adăugat Olivia Steer la B1 TV.

×
Subiecte în articol: olivia steer
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close