Antena 3 CNN Show Showbiz Oprah, victima RASISMULUI. "Regina talk show-urilor", refuzată într-un magazin din Elveţia pe motiv că e prea săracă

Oprah, victima RASISMULUI. "Regina talk show-urilor", refuzată într-un magazin din Elveţia pe motiv că e prea săracă

Oprah, victima RASISMULUI. "Regina talk show-urilor", refuzată într-un magazin din Elveţia pe motiv că e prea săracă
Sursa foto: Foto:zimbio.com
09 Aug 2013   •   18:13

Celebra vedetă de televiziune Oprah Winfrey a povestit în emisiunea lui Larry King că o vânzătoare de la un magazin din Zurich a refuzat să îi arate o geantă, pe motiv că este prea scumpă pentru ea, gest catalogat de aceasta ca fiind un act de rasism.

Incidentul a avut loc la Zurich, luna trecută, când Oprah Winfrey a fost la nunta prietenei sale, Tina Turner. A plecat singură la cumpărături şi nu purta ochelari de soare, deci putea fi uşor recunoscută. Cu toate acestea, o vânzătoare a reuşit să o umilească,  scrie 20minutes.ch, citat de Agerpres.

„Eram într-un magazin şi i-am spus vânzătoarei că vreau să văd o geantă de pe etajeră. Mi-a răspuns „nu, este prea scumpă” şi adăugat că poşeta fusese creată pentru Jennifer Aniston. Mi-a recomandat să aleg alta”, a povestit Oprah Winfrey.

Deşi a insistat să i se dea geanta, care costa 35.000 de franci, potrivit „Blick”, vedeta tv nu a avut câştig de cauză.

„Îmi venea să ies din magazin, să mă întorc şi să cumpăr tot, spunând „mare greşeală!”. M-am gândit însă că vânzătoarea va încasa un comision serios, aşa că am renunţat”, a mai spus Oprah Winfrey.

magazin costo.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close