Antena 3 CNN Show Showbiz Patrick Swayze continuă lupta cu cancerul, dar recurge la scaunul cu rotile (VIDEO)

Patrick Swayze continuă lupta cu cancerul, dar recurge la scaunul cu rotile (VIDEO)

Patrick Swayze continuă lupta cu cancerul, dar recurge la scaunul cu rotile (VIDEO)
27 Aug 2009   •   22:44


Patrick Swayze continuă cu demnitate lupta împotriva cancerului. În ianuarie, i se dădeau cinci săptămâni de viaţă. A depăşit însă pronosticul medicilor şi vrea să trăiască. Dovadă sunt şedinţele de chimioterapie la care merge regulat. Şedinţe care însă l-au secătuit de puteri, pentru că Patrick recurge acum la scaunul cu rotile.

Slăbit, palid, cu pălărie de cowboy pe cap şi cu soţia mereu alături de el. Vorbim de Patrick Swayze. Acum câteva luni nişte poze cu el îmbătrânit de boală şocau o lume întreagă. Acum suntem uimiţi de cât de mult a avansat boala lui. Aşa de mult încât actorul merge cu un scaun cu rotile.

Jurnaliştii americani l-au fotografiat pe actor când acesta ieşea dintr-o clinică din Beverly Hills. Epuizat de tratament şi cu tub de oxigen la spatele scaunului, Patrick a fost ajutat de două asistente să fie urcat în maşină. Se zvoneşte că are şi hemoragii intestinale din cauza puternicului tratament pe care îl urmează. Actorul însă luptă cu demnitate. Face tot ce îi spun medicii pentru că... vrea să trăiască!

Patrick Swayze a vorbit de boala lui pentru prima dată în luna ianuarie într-un interviu cu Barbara Walters.

Însă frica nu l-a făcut să renunţe. Ba chiar a învins orice pronostic dat de medici. Majoritatea bolnavinlor de cancer la pancreas nu trăiesc cu această boală cumplită mai mult de şase luni. Patrick are însă mai mult de un an.




Observator


×
Subiecte în articol: cancer lupta scaun cu rotile
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close