Antena 3 CNN Show Showbiz Pierce Brosnan, luat la întrebări pe un aeroport din SUA. Ce au descoperit autoritățile în bagajul actorului

Pierce Brosnan, luat la întrebări pe un aeroport din SUA. Ce au descoperit autoritățile în bagajul actorului

Pierce Brosnan, luat la întrebări pe un aeroport din SUA. Ce au descoperit autoritățile în bagajul actorului
06 Aug 2015   •   15:34

EXCLUSIVE: Pierce Brosnan has 10-INCH hunting knife seized at airport http://t.co/HOznzlt4GI pic.twitter.com/3uLmG9eEGd

Întâmplare jenantă pentru fostul interpret al lui James Bond, Pierce Brosnan, pe un aeroport din SUA. Autoritățile i-au confiscat un cuțit de vânătoare de 25 de centimetri, pe care celebrul actor îl ținea în bagajul de mână.  Poze obținute în exclusivitate de tabloidul britanic Daily Mail îl înfățișează pe actor pe aeroportul Burlington din Vermont. Potrivit publicatiei din Regat, fotografiile au fost făcute în cursul zilei de duminică.

Brosnan călătorea alaturi de fiul său cel mai mic, Paris, în vârstă de 14 ani. Actorul a fost luat la întrebări de cei care se ocupă de securitatea aeroportului american, după ce aceștia au depistat cuțitul de vânătoare cu ajutorul unui scanner. Potrivit unui martor, actorul de origine irlandeză a părut "furios" atunci când reprezentanții aeroportului i-au confiscat cuțitul.

Regulile spun că orice fel de cuțit - cu excepția celor de unt, din plastic - sunt interzise în aeroporturi. Este decizia ofițerilor de securitate dacă arma este pur și simplu confiscată sau se cere intervenția poliției pentru interogarea suspectului. Regula a fost introdusă acum aproape 14 ani, imediat după atentatele de la 11 septembrie, atunci când teroriștii au folosit cuttere pentru a prelua controlul asupra unor avioane.


×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close