Antena 3 CNN Show Showbiz Prodigy a concertat în ultima seară a festivalului Peninsula (VIDEO)

Prodigy a concertat în ultima seară a festivalului Peninsula (VIDEO)

Prodigy a concertat în ultima seară a festivalului Peninsula (VIDEO)
27 Iul 2009   •   21:10

Prodigy a concertat duminică seară, în ultima zi a festivalului Peninsula. În jur de 30.000 de fani au venit din toate colţurile ţării să-i asculte pe britanici. Ritmurile de rave, punk şi electro nu i-a lăsat să se odihnească nici măcar o secundă pe cei care au venit la Târgu Mureş.

Britanicii de la Prodigy şi-au făcut apariţia pe scenă dintr-un nor de praf. Au venit plini de energie puşi pe distracţie. La fel cum erau şi cei aproximativ 30.000 de fani care îi aşteptau.

Ritmurile de rave, punk şi electro au răsunat timp de o oră şi jumătate la Festivalul Peninsula. Şi tot atâta timp scena pe care Prodigy a cântat părea a fi în flăcări. Mii de lumini au animat show-ul britanicilor.

Ultima seară de festival a fost şi cea mai zgomotoasă dintre toate. Asta pentru că formaţia The Prodigy nu a rămas datoare fanilor veniţi din toată ţara special pentru ei.

Concertul The Prodigy de la noi a fost inclus în turneul de promovare a celui mai recent album "Invaders Must Die". Aşa că aseară britanicii au cântat cele mai noi pierse, dar şi melodiile care i-au făcut făcut celebri: "Out of space", "No Good", sau "Breathe".

Observator

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close