Antena 3 CNN Show Showbiz Quentin Tarantino ar putea să-l distribuie pe Johnny Hallyday într-unul dintre filmele sale

Quentin Tarantino ar putea să-l distribuie pe Johnny Hallyday într-unul dintre filmele sale

Quentin Tarantino ar putea să-l distribuie pe Johnny Hallyday într-unul dintre filmele sale
26 Noi 2009   •   20:25

Quentin Tarantino scrie în această perioadă un scenariu pentru Johnny Hallyday, susţine cântăreţul şi actorul francez într-un interviu acordat cotidianului Le Parisien, informează allocine.fr, citat de Mediafax.

Rockerul Johnny Hallyday ar putea fi următorul star francez care evoluează într-un film al lui Quentin Tarantino, după Melanie Laurent în "Ticăloşi fără glorie?.

Johnny Hallyday a precizat în interviul acordat publicaţiei Le Parisien că Tarantino scrie chiar în aceste zile un scenariu pentru el, pe care nu l-a citit deocamdată. Celebrul regizor al filmelor "Reservoir Dogs" şi "Pulp Fiction" are în plan mai multe proiecte, printre care o continuare a seriei ?Kill Bill?.

Hallyday este cel mai cunoscut rocker francez, cu 100 de milioane de albume vândute pe poarcursul celor 40 de ani ai carierei sale. Cântăreţul este din ce în ce mai solicitat în Franţa pentru a juca în filme, el evoluând în "Vengeance", de Johnnie To, şi fiind contactat pentru o colaborare de fraţii Joel şi Ethan Coen. De asemenea, va juca în "Gang des Lyonnais" alături de Olivier Marchal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: film
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close