Antena 3 CNN Show Showbiz Record de 22 nominalizări la premiile Emmy pentru serialul "30 Rock"

Record de 22 nominalizări la premiile Emmy pentru serialul "30 Rock"

Record de 22 nominalizări la premiile Emmy pentru serialul "30 Rock"
17 Iul 2009   •   14:10

Tina Fey şi "30 Rock", serialul ei despre lumea din spatele scenei unui talk-show de televiziune, au câştigat nenumărate premii anul trecut, iar acum se îndreaptă spre noi performanţe la premiile Emmy. Serialul "30 Rock" a fost nominalizat de nu mai puţin de 22 de ori, joi, întrecând recordul stabilit anul trecut tot de el, de 17 nominalizări pentru cel mai bun serial de comedie.

"30 Rock", care a câştigat ultimele două premii Emmy pentru cea mai bună comedie, pare să domine lumea serialelor la fel cum o făcea "Frasier" în anii '90, când a câştigat de cinci ori consecutiv premiul Emmy pentru cea mai bună comedie.

Patru din cele cinci nominalizări la categoria "cel mai bun scenariu într-un serial de comedie" aparţin unor episoade din "30 Rock", singura excepţie fiind un episod din "Flight of the Conchords". "Cred că este un serial foarte bun, foarte amuzant. La categoria scenariu am fi putut primi şi noi o nominalizare. Cred că au exagerat acolo", a declarat producătorul executiv al serialului "The Office", Greg Daniels.

Serialul "30 Rock" a fost mutat joi seara în grila de programe a NBA, după "The Office", deoarece comedia lui Daniels atrage în continuare o audienţă mai mare. Tina Fey chiar s-a folosit de scena premiilor Emmy toamna trecută pentru a face un apel către mai mulţi telespectatori. Şi chiar a mers. Serialul a avut anul acesta o audienţă medie de 7.8 milioane de telespectatori, cu 20% mai mare decât anul trecut. "The Office" a urcat şi el, la 9.3 milioane de telespectatori, conform The Daily Telegraph.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close