Antena 3 CNN Show Showbiz Regina Frumuseţii din America Hispanică, titlu câştigat tot de Venezuela (VIDEO)

Regina Frumuseţii din America Hispanică, titlu câştigat tot de Venezuela (VIDEO)

Regina Frumuseţii din America Hispanică, titlu câştigat tot de Venezuela (VIDEO)
31 Oct 2009   •   14:08

Venezuela a cucerit singurul titlu care-i scăpase la concursurile internaţionale de Miss: cel de Regină a Frumuseţii din America Hispanică. La competiţia desfăşurată în Bolivia au luat parte 21 de tinere fermecătoare din diferite ţări latino-americane, dar şi din Spania şi Statele Unite.

Venezuela şi-a câştigat renumele de ţară a celor mai frumoase fete din America de Sud şi poate chiar din întreaga lume. Anul acesta, titlul de Miss Univers a trecut de la o venezuelană la alta. Şi totuşi, reprezentanta Venezuelei, Adriana Vasini, a avut mari emoţii la concursul pentru Regina Americii Hispanice.



Trimisa Spaniei era o adversară puternică, dar a fost eliminată încă din prima fază, în care s-a făcut de ruşine, mărturisind că nu ştie când a debarcat Cristofor Columb în America. În schimb, Adriana Vasini a trecut cu bine toate probele iar judecătorii au felicitat-o pentru eleganţă. Rezultatul era uşor de prevăzut.

Titlul de "viceregină" i-a revenit concurentei din Ecuador, la fel de fericită ca învingătoarea. Concursul de anul trecut a avut o urmare mai puţin plăcută: regina, venită din Mexic, a fost descalificată după ce a fost arestată împreună cu nişte traficanţi de droguri din ţara ei.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close