Antena 3 CNN Show Showbiz Roberto Alagna vrea să divorţeze de Angela Gheorghiu

Roberto Alagna vrea să divorţeze de Angela Gheorghiu

Roberto Alagna vrea să divorţeze de Angela Gheorghiu
Sursa foto: Roberto Alagna Angela Gheorghiu
09 Oct 2009   •   17:52

Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna formează, de 13 ani, unul din cele mai celebre cupluri de pe scena operei internaţionale. Căsătoria lor, oficiată de însuşi primarul New York-ului, Rudy Giulianni, pare însă să fie pe cale să se destrame. Într-un interviu acordat publicaţiei franceze Le Figaro, Roberto Alagna a declarat că viaţa sa alături de Angela Gheorghiu de apropie de final.

?De mult timp nu mai avem activităţi comune. Fiecare se ocupă de propria carieră. Mă gândesc că va fi greu, dar mă simt mult mai liniştit şi mai liber. Nu mai trebuie să dau în fiecare seară socoteală şi sfaturi. Merg acum cu un fel de viteză de croazieră şi totul îmi reuşeşte. Este dificil să formezi un cuplu cu un artist, cu atât mai mult atunci când este vorba de doi cântăreţi de operă?, a spus Alagna

El a adăugat că ?Este pentru prima dată de la decesul primei mele soţii, Florence, care a murit când avea 29 de ani şi m-a lăsat singur când fiica noastră Ornella era bebeluş, când cunosc o asemenea stare de împăcare. Văd, în sfârşit, frumuseţea momentului. Angela nici nu vrea să audă de divorţ. Vom vedea. Esenţialul este ca ea să fie fericită şi să aibă puterea să urce pe scenă?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close