Antena 3 CNN Show Showbiz Sandra Bullock şi Johnny Depp, marii câştigători ai People's Choice Award 2010 (VIDEO)

Sandra Bullock şi Johnny Depp, marii câştigători ai People's Choice Award 2010 (VIDEO)

Sandra Bullock şi Johnny Depp, marii câştigători ai People's Choice Award 2010 (VIDEO)
07 Ian 2010   •   22:27

Sezonul premiilor a început la Hollywood. Miercuri seară, publicul şi-a ales favoriţii în cadrul premiilor People's Choice. Cei care au votat nu au ţinut cont prea mult de ce spun criticii, şi au decis că o plac cel mai mult pe Sandra Bullock, relatează kauz.com. ?Dacă o să cad o să fie un lucru bun, deoarece va fi amuzant. Şi le voi oferi un subiect de discuţie?, a spus Sandra Bullock pe covorul roşu.

Însă nu a căzut, iar America i-a arătat că s-a îndrăgostit de ea. Filmul său ?The Proposal? a câştigat premiul People's Choice pentru cea mai bună comedie şi Sandra Bullock a fost aleasă actriţa favorită a publicului.

Dar cel mai mare câştigător al serii a fost Johnny Depp, desemnat actorul favorit al anului şi al ultimului deceniu. Depp a spus: ?A fost un deceniu uimitor, o călătorie incredibilă şi vă mulţumesc din inimă pentru tot?.

Hugh Jackman a fost numit cel mai bun actor de acţiune şi a acceptat premiul spunând: ?Fără voi, oameni buni, nu ar exista filmul Wolverine?.

Allison Hannigan a câştigat distincţia de cea mai bună actriţă într-un serial de comedie pentru rolul său din serialul "How I Met Your Mother's".

Mariah Carey a fost desemnată de publicul american cea mai bună artistă de R&B, iar Lady Gaga a câştigat mai multe distincţii pentru seria de filme "Twilight".




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sandra bullock Johnny Depp mariah carey
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close