Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal în lumea artistică: Silvia Dumitrescu susţine că Elena Cârstea este o nesimţită nerescunoscătoare

Scandal în lumea artistică: Silvia Dumitrescu susţine că Elena Cârstea este o nesimţită nerescunoscătoare

Scandal în lumea artistică: Silvia Dumitrescu susţine că Elena Cârstea este o nesimţită nerescunoscătoare
Sursa foto: artiste
07 Ian 2010   •   10:53

Nou scandal în showbiz-ul românesc. Prietenia dintre Silvia Dumitrescu şi Elena Cârstea pare a fi de domeniul trecutului. Asta pentru că Silvia Dumitrescu o acuză pe colega ei de breaslă că şi-ar fi bătut joc de ea în perioada în care a fost în România. Se pare că problemele dintre cele două artiste sunt legate de bani.

Silvia a povestit pentru Cancan că Elena a fost cea care i-a dat ideea să ceară bani de la mai multe persoane bogate din România.

"Nu m-am aşteptat niciodată să-mi facă una ca asta. Eu am ajutat-o foarte mult şi ea şi-a bătut joc. În vară, chiar mi-am riscat viaţa pentru ea şi Elena nici măcar un "multumesc" nu mi-a spus?, a declarat Silvia Dumitrescu. Artista susţine că nu vrea să mai aibă de-a face cu Elena Cârstea pentru că este o "nesimţită nerecunoscătoare" căreia i s-au urcat fiţele la cap.

La începutul lunii decembrie, Elena Cârstea a revenit în România, după operaţia dificilă la care a fost supusă în SUA. Cântăreaţa a petrecut două săptămâni în ţară, timp în care şi-a revăzut prietenii şi a consultat un medic.

La sfârşitul lunii septembrie, cântăreaţa a fost operată la Spitalului Joe Dimaggio din Miami, unde unii dintre cei mai buni medici americani au încercat să o scape de anevrismul cerebral de care suferă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elena carstea scandal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close