Antena 3 CNN Show Showbiz Sean Penn, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru agresarea unui fotograf (VIDEO)

Sean Penn, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru agresarea unui fotograf (VIDEO)

Sean Penn, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru agresarea unui fotograf (VIDEO)
13 Mai 2010   •   14:36

Sean Penn a fost condamnat miercuri la trei ani de închisoare cu suspendare şi 300 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru agresarea unui fotograf, în octombrie anul trecut.

Actorul, de două ori laureat cu Oscar, va trebui, de asemenea, să se supună unei terapii pentru controlul violenţei şi va rămâne sub supraveghere timp de trei ani. El şi-a recunoscut vinovăţia, mai ales că totul fusese filmat, şi a încheiat o înţelegere cu procurorul pentru a nu mai ajunge după gratii.

De asemenea, Penn trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 91,4 metri faţă de fotograf. Actorul ar putea fi condamnat şi la plata unor daune la următoarea audiere în acest caz care va avea loc pe 8 iulie.

Sean Penn a fost acuzat de fotograful Jordan Dawes că l-a atacat în faţa unui restaurant din Los Angeles. Penn apare într-o fotografie publicată de tmz.com, încercând să-l lovească cu piciorul pe fotograf. Site-ul menţionat susţine că actorul l-a lovit intenţionat pe Dawes, de mai multe ori.

Acesta nu este primul incident de acest fel în care a fost implicat Sean Penn. El a petrecut deja o lună la închisoare în 1987, pentru un incident asemănător.

SEAN PENN AGRESEAZĂ UN FOTOGRAF


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: inchisoare
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close