Antena 3 CNN Show Showbiz Seinfeld revine pe micile ecrane cu un nou show de comedie

Seinfeld revine pe micile ecrane cu un nou show de comedie

Seinfeld revine pe micile ecrane cu un nou show de comedie
13 Ian 2010   •   15:15

Actorul de comedie Jerry Seinfeld revine pe micile ecrane din Statele Unite cu un show despre căsătorie, despre care spune că este caraghios şi imposibil de explicat însă are ca scop să-i facă pe oameni să râdă, transmite Reuters.

?Nu avem cum să explicăm exact cum va fi show-ul?, a declarat Seinfeld reporterilor. ?Întregul nostru efort este canalizat la a-i face pe oameni să râdă?, a spus el precizând că ?The Marriage Ref?, aşa cum este denumit show-ul, reprezintă o combinaţie între un reality show, concurs şi comedie. Un preview al "The Marriage Ref" va fi transmis de NBC pe 28 februarie, şi va fi difuzat apoi în fiecare duminică începând de pe 14 martie.

Seinfeld, în vârstă de 55 de ani, care nu a mai apărut în prea multe producţii TV din 1998, când a luat sfârşit serialul ?Seinfeld?, este producător executiv şi regizor, el urmând să şi apară în emisiune.

Printre celebrităţile care vor putea fi văzute în emisiune se numără actorii Alec Baldwin, Tina Fey, Eva Longoria şi Larry David. Ei nu se vor certa cu partenerii de viaţă ci vor decide care cuplu va câştiga un spot filmat în locuinţa proprie.
Actorul de comedie Tom papa va fi cel care ia decizia finală în acest sens.

Printre cuplurile filmate deja pentru show se numără un soţ care şi-a înebunit soţia deoarece îşi parchează motocicleta în sufragerie, şi un cuplu care are ca motiv de ceartă împăierea câinelui care a murit.

TOPUL CELOR MAI HAIOASE MOMENTE DIN SERIALUL SEINFELD


Antena3.ro

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close